Puhelinnumero

+358442494531

Sähköpostiosoite

marttulit@gmail.com

Yhteydenotot

Ma - Pe: 7.00 - 16.00

ApukäsiVälikäsi – kevennä huolikuormaa ja voi hyvin

Joskus matkojen päästä on hankala hoitaa asioita, mietit miten arki sujuu, eteiseen pitäisi saada uusi matto,  toimiikohan muistilappuna jätetty viesti sovitusta menosta, mistä hankkia tienauraus, kodinkone rikkoutunut – kuka korjaa, mistä kuljetus jne. Arjen ongelmia – etkö ehdi itse paikalle.

Lähimmäisen tai omaisen rooli voi joskus kuormittaa ja etenkin toiselta paikkakunnalta asioiden hoitaminen voi käydä oman arjen pyörityksen keskellä haasteelliseksi.

Vierailu lähimmäisen luona kuluu lähinnä asioiden hoitamiseen tai vaatekasojen selvimiseen, kauppareissuihin, kodin tarvikkeiden hankkimiseen, kirjepostin selvimiseen tai rikkoutunen kodinkoneen uusimiseen ja kuljetuksien järjestämiseen.

Tarjoamme apua, ratkaisuja, keinoja asioiden sujuvoittamiseksi, jotta sinulla omaisena tai lähimmäisenä jää aikaa aitoon läsnäoloon ja yhteydenpitoon.

Olipa tarve mikä tahaansa, ei ole mitään niin suurta etteikö siihen löytyisi ratkaisuja. Ennen kaikkea toimivia ratkaisuja.

Ideoimme, kehittelemme toimivan sujuvan arjen ja se pyörii kuin itsestään – Huolikuormasi vähenee ja hyvinvointisi paranee.

Paikallistuntemuksella ja kokemuksella kodin tarpeista toimintakyvyn muuttuessa, voimme taata sujuvan tarvepohjaisen ratkaisun, ota yhteyttä ja mietitään yhdessä toimiva malli juurikin teidän tarpeisiin.

Haluamme toiminnallamme tukea läheisten ja omaisten jaksamista ja lisätä myös heidän yksilöllistä hyvinvointia vähentämällä huolikuormaa.

Marttulit – huoli pois, no Broblem!