Puhelinnumero

+358442494531

Sähköpostiosoite

marttulit@gmail.com

Yhteydenotot

Ma - Pe: 7.00 - 16.00

Perushinnasto koti siivouksille 1.4.2024 alkaen

 • Jatkuva 2 x kk säännöllinen ylläpitosiivous
  • alle 60m2 asuntoon 145e kk + alv24%
  • yli 60m2 asuntoon 200e kk + alv24%
 • Kertasiivous 47e h + alv 24%
 • Aloitussiivous/ensisiivous jatkuviin siivous sopimuksiin 47e/h + alv24%

Meillä on viranomaisen myöntämä lupa tuottaa arvonlisävero vapaita tukipalveluita – mikäli toimintakykysi on heikentynyt voit olla oikeutettu alv. 0% palveluun. Autamme arvioimaan oletko oikeutettu arvonlisäverottomaan palveluun. Arovonlisäverottomasta palvelusta voit myös saada Kotitalousvähennyksen (vuonna 2024 – 60% kotona teetetyn työn hinnasta)

Kuulumme Etelä-Savon hyvinvointialueen palvelutuottaja rekisteriin – Voit hankkia kauttamme siivousapua kotiin palvelusetelillä. Soita ja kysy lisää.

KOTISIIVOUKSEN YHTEYDESSÄ MarttulitJalkakylpy 25e sis. alv 24%

Työskentelemme pääsääntöisesti pareina jolloin siivousaika kohteessa puolittuu – näin kevennämme kuormitusta ja varmistamme tehokkaan, laadukkaan lopputuloksen.

Minimi veloitus kertasiivouksille 2h – lisäämme puolikkaan tuntiveloituksen jokaiseen käyntikertaan. Mikkelin kaupunkialueella emme veloita matkakorvausta.

Emme peri ilta-aikaan tai viikonloppuna erillistä lisää työtunnille.

Käytämme kotimaisia ympäristöystävällisiä hajusteettomia/miedosti hajustettuja siivousaineta tai halutessasi omiasi.

Raivaus siivoukset 65e/h (alv 0%) sis.kaksi siivoojaa

Maksuton kartoituskäynti – sovitaan yhdessä toiminnalle tavoitteet ja myö hoidetaan loput. Tuntimäärä arvioidaan aina paikan päällä ja sovitaan etukäteen. Raivaukset nopealla ja tehokkaalla aikataululla. Sopimuksesta myös suursiivoamme asunnon, sinä päätät.

Raivaussiivouksessa raivamme asunnosta roskat, rikkinäiset tavarat ja järjestelemme paikat kuntoon niin, että sinun on mahdollista jatkaa itsenäisesti asunnon ylläpidon siisteyttä oman siisteystason mukaisesti. Halutessasi puhdistamme paikat perusteellisesti. Teemme kartoituskäynnin jossa sovitaan yhteisesti tavoitteet ja arvioidaan raivaukseen kuluva aika sekä toimenpiteet.

Usein kaaoksen keskelle on kertynyt esim. paljon pantillisia juomapulloja – palautamme halutessasi pullot ja toimitamme palautuksesta tulevat saatavat sinulle. Avustamme myös uusien huonekalujen hankinnassa ja kokoamisessa sopimuksen mukaisesti.

Keskimääräisesti perusteellinen raivaus ja puhdistus vie n.10h – työskentelemme kahdestaan, joten raivauksen aikakin puolittuu. Oikeutesi kotitalousvähennykseen on 60% – jolloin esim. 65e/h raivaukselle jää kotitalousvähennyksen jälkeen hintaa 26e h – Hintaesimerkki : 5h raivaus (65e x 5h) , vähennyksen jälkeen on 130e

Tarvittaessa kuljetamme jätteet keräyspisteeseen ja halutessanne organisoimme tarvittavat korjaukset sekä lisäpalvelut sopimuksen mukaisesti esim. huonekalujen kuljetus ja kasaus apu kotiin.

MUUTTOSIIVOUKSET – hinnat sisältää Alv 24%

 • Yksiö 162e (kotitalousvähennyksen jälkeen omavastuu 64,80e)
 • Kaksio 212e (kotitalousvähennyksen jälkeen omavastuu 84,80e)
 • Kolmio 252e (kotitalousvähennyksen jälkeen omavastuu 100,80e)
 • Neliö 272e (kotitalousvähennyksen jälkeen omavastuu 108,80e)

Omakotitalot ja isommat tilat sovittavissa erikseen, kysy rohkeasti tarjousta. Paketti hinnat ovat tyhjille asunnoille. Tarvittaessa hävitämme tavaraa, tästä laskutetaan erikseen. Tarvikkeet, siivousvälineet ja puhdistusaineet kuuluvat hinnoitteluun – erityisen likaisista/runsasta puhdistusta vaativista asunnoista laskutamme lisäpalveluna tehopuhdistuksen – pidetään homma mahdollisimman yksinkertaisena – huoli pois! ota yhteyttä – myö hoidetaan loput ja taatusti tehokkaasti ja laadukkaasti.

MÖKKISIIVOUKSET

Kauttamme voit hankkia mökkisiivoukset ylläpitona tai kertasiivouksina, tarpeesi mukaisesti

 • Kevät/syys siivoukset
 • Vuokramökkien loppusiivoukset
 • Ylläpitosiivoukset/Vaihtosiivoukset

Kysy lisää hintatietoja tai lähetä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta