Puhelinnumero

+358442494531

Sähköpostiosoite

marttulit@gmail.com

Yhteydenotot

Ma - Pe: 7.00 - 16.00

Me ollaan Marttulit ja haluamme tuoda arkeen ja koteihin kokonaisvaltaista hyvinvointia. Vahva ammatillinen tausta meillä rakentuu hoitotyöstä sekä muista monista osaamisaloista. Sekoittamalla vähän ammatillisuutta, iloa, suurta sydäntä ja välittämistä syntyy luotettava, tominallinen ja osaava kaksikko – Marttulit Oy.

Meillä on vankka näkemys ja kokemuspohja siitä kuinka kodin, arjen, mielen ja kehon hyvinvointi rakentaa vahvan perustan kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille.

Vuosien kokemus hoitotyöstä kodeissa tuo vahvan ihmisläheisen, kunnioittavan, ratkaisukeskeisen ja ennenkaikkea tarvepohjaisen ajattelumallin. Toiselle hyvä voi olla toiselle huono. Yksilöllisyys ja sen huomioiminen arjessa, kasvattaa jokaisen omakohtaista hyvinvointia. Kohtaaminen sekä kodin kunnioittaminen on meille hyvin tärkeää. Kuvailemme sen näin – On suuri kunnia, saada astua kodin kynnyksen yli ja olla avuksi jokaisen omanlaisessa ”valtakunnassa”.

Tarjoamme apua ja ratkaisuja tilapäisesti sekä pidempiaikaiseen tarpeeseen.

Meille on sydämen asia, että kokonaisuus on juurikin jokaisen omannäköinen. Suunnitellaan se yhdessä hyväksi.

Haluamme palveluillamme tukea mahdollisimman laajasti yksilöllistä hyvinvointia sosiaali ja terveydenhuollon tukena ja tarjota ratkaisuja koteihin, jotta jokainen voisi saavuttaa oman yksilöllisen turvasatamansa.

” Koti on minun paikkani – turvasatamani ”