Puhelinnumero

+358442494531

Sähköpostiosoite

marttulit@gmail.com

Yhteydenotot

Ma - Pe: 7.00 - 16.00

MuisteluToveri kotiin

Muistelu on luonnollinen osa arkea ja kuuluu kaikenikäisten ihmisten elämään. Ikääntyessä muistoja ja elettyä elämää on takana ja ajatukset palailevat ehkäpä useammin menneeseen aikaan. Muistoja on monenlaisia, mutta kaikki niistä on omakohtaisia, koettuja asioita.

Pullan tuoksu, jokin yksilöllinen tilanne tai tuttu laulu ehkäpä ääni herättelee muistoja. Muistelu onnistuu hyvin yksinkin, mutta yhdessä muistelu tuo mukanaan keskustelua, hyvää mieltä, asioiden läpikäyntiä mikä osaltaan lisää tyytyväisyyden tunnetta. Jakamalla muistoja toiselle, tutustumme samalla toistemme elämän kulkuun ja siihen liittyviin merkityksellisiin asioihin. Muistelu kuljettaa keskustelua hyvinkin luonnollisesti eteenpäin ja tukee sosiaalista kanssakäymistä, millä onkin merkityksellinen osa aivoterveyteen sekä muistiin.

MuisteluToveri – ArjenApuri – KodinKaveri

  • Asiointiin
  • Siivoukseen
  • Ulkoiluun
  • Jutusteluun
  • Muisteluun
  • Yhdessä tekemiseen
  • Avuksi kodin askareisiin
  • Leivontahetkiin
  • Pieniin pihatöihin
  • Peseytymiseen kotona tai kesäasunnolla

Ideoidaan ja räätälöidään arjen hyvinvointiin yksilölliset ratkaisut tilapäisesti tai pysyväisesti tarvepohjalta – ota yhteyttä.

Kauttamme saat myös ylösnousua ja turvallisutta lisäävien tukikahvojen asennuksen esim. wc tiloihin, kysy lisää.

Pesuapu

Palvelu sopii esim.kotihoidon asiakkaille, joilla on kerta viikkoon peseytymispäivä – näin peseytyminen mahdollistuu useamman kerran viikossa. Ikääntyneille joilla ei käy laisinkaan kotihoito, mutta peseytymisessä olisi avun tarvetta. Peseytymisapua on mahdollista saada myös kesäasunnoille joissa ei välttämättä ole esteettömiä peseytymismahdollisuuksia – keksimme tarvittavat apuvälineet kesäasunnolle puhtoisten kesäpäivien mahdollistamiseksi.

Peseytymispalvelu sopimuksen mukaan 1-2h kerta – peseytymisen yhteydessä keveä päähieronta tuomaan hyppysellisen hyvää. Siistimme myös parran, hiusten föönaus ja laitamme myös papiljotit. Lisäpalveluina peseytymisen yhteyteen voi hankkia esim. kuoriva jalkakylpy, jalkahieronta, saunotus.

Kotiin hankittavista palveluista on mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennystä, joka vuonna 2024 on 60% työn hinnasta – Lisätietoa www.vero.fi

Suosituin ArjenApuri pakettimme on : 4h kk – 140e alv 0% soita ja kysy lisää

”Olemme niin onnellisia, että meillä on Marttulit elämässämme” – Omaisten palaute ArjenApuri toiminnasta

” Mitä tekisimme ilman Marttuleita” – asiakaspalaute